A testnevelés órákon a szeptember hónap mindig az atlétika jegyében telik el. Nem volt ez másképp idén sem. A remek időjárás lehetővé tette, hogy minden órán sok-sok diák gyakoroljon a hagyományos Toldis atlétikai versenyünkre. Élmény volt ilyen pezsgő, élettel teli órákon részt venni diáknak, tanárnak egyaránt.

A nyárias időjárás kitartott a verseny napjára is, így nem csoda, hogy új nevezési rekord született. 94-en álltak a rajtvonalra, 57 fiú és 37 lány.

Érdemes kiemelni, hogy a fiú 60 méteren 23 versenyző indult. Itt láthattuk a legszínvonalasabb versenyt is, óriási iskolacsúccsal tudta csak ismét elhódítani a tavalyi győztesünk a csúcstartónak járó serleget. Az időeredmények alapján ebben a számban biztosan ötös lesz a tesi érettségin az érdemjegyük.

A verseny színvonalára jellemző, hogy 6 számban is megdőlt az aktuális iskolacsúcs, így új arcokkal bővül a dicsőségfalunk! Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő testnevelőknek.

atl 1

Jövőre ismét találkozunk!

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small