„A jó minőségű élelmiszer nem más, mint olcsó egészségbiztosítás.” Kik gyártanak jó élelmiszereket? Az igazi szakemberek!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest Megyei Szervezete kezdeményezésére és szervezésében 200-nál több általános iskolás diák látogatott el hozzánk Nagykőrösre, a Toldi iskolába 2019. október 17-én.
A Dabasról, Pilisről, Albertirsáról, Ceglédről, Hernádról, Nyársapátról és Kecskemétről érkező diákok és tanáraik az iskola szakképzési területeivel ismerkedtek, valamint üzemlátogatáson voltak Kecskeméten az Univer pékségében és cukrászatában, a nagykőrösi Bonduelle Kft-nél és a ceglédi Csövi-Hús Kft-nél.
Ezen a napon a diákok nemcsak az iskolai tanműhelyi munkát láthatták, az ott készült ételeket kóstolhatták, hanem azt is, hogy a munkahelyeken milyen feladatokat tudnak végezni, ha valamilyen élelmiszeripari szakmát választanak.
A szívélyes vendéglátás során a pályaválasztáshoz kaptak segítséget a Toldi tanáraitól, diákjaitól és a program szervezőitől az ide látogató tanulók.

 

DSC 2748DSC 2763

DSC 2775DSC 2784

DSC 2808DSC 2823

 

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo