Az igazi boldogságot csak az tapasztalhatja meg, aki adni tud. S ehhez nem kell gazdagnak lenni. Ezt az érzést élik át évről évre azok a Toldis diákok, akik az ünnepi gondolatok jegyében részt vesznek a Kőris Otthonban élő gondozottak és a fogyatékkal élő fiatalok számára készítendő karácsonyi meglepetés elkészítésében. Az édességeket, gyümölcsöket tartalmazó kis csomagok átadását mindig egy-egy lélekmelengető kis műsorral kiegészítve csaltak mosolyt az ajándékozottak arcára, örömkönnyeket a szemükbe, s boldogságot a szívükbe, így erősítve a szeretet, az összetartozás érzését. Az ajándékozás örömének átélése pedig az ajándékozók szívét melegítette.

toldikar1

Idén, ebben a nehéz helyzetben még inkább szükségesnek éreztük a szeretet kifejezését, bár tudtuk, hogy a kedves látogatás most nem valósulhat meg. Így bár személyesen nem juthattak el diákjaink az otthonok lakóihoz, kézzel készített mézeskalácsokkal összeállított kis ajándékcsomagunk idén is eljutott hozzájuk az üzenetünkkel: Mi, Toldis diákok és dolgozók most is gondolunk rájuk, s ÁLDOTT, BOLDOG ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

Kisné Rózsa Ibolya
igazgató

toldikar2toldikar3

toldikar4toldikar5

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small