Pótfelvételi 2022
Kedves Érdeklődők!
Iskolánk pótfelvételi eljárásban képzéseket hirdet a 2022/2023 tanévre.
Az alábbi linkeken letölthető a jelentkezési lap: Word dokumentum, PDF
A kitöltött, aláírt lapot beszkennelve / fotózva a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, vagy személyesen a titkárságon lehet leadni.
ÁLLÁS A TOLDIBAN!
A Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum iskolája:
a Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére:
TAKARÍTÓ MUNKAKÖR
- 8 órás munkarend
- Legalább 8 általános végzettség
Az önéletrajzokat kérnénk az iskola portájára leadni vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elküldeni.
Jelentkezési határidő: 2022. június 15.
Felvételi rangsor kereső
Kedves Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők!
A beérkezett jelentkezési lapok alapján elkészültek az egyes tagozatkódokhoz (képzésekhez, szakokhoz) tartozó rangsorok.
Általános tájékoztatás
Az oktatási azonosító (illetve a jelentkezéskor megadott jelige) beírásával az adott tagozatkódon a tanuló a hozott eredményéből számított súlyozott átlag alapján elért sorszámát láthatja.
Felhívjuk figyelmüket, hogy jelen rangsorban minden olyan tanuló szerepel, aki erre a tagozatkódra beadta jelentkezését, viszont a tanulók által megadott jelentkezési sorrend számunkra nem ismert. Elképzelhető, hogy a rangsorban esetleg alacsonyabb rangsorsorszámmal megjelenő tanuló nem az első helyen jelölte meg ezt a képzést, ezért amennyiben őt az általa elsőként megjelölt helyre felveszik, akkor a többi jelentkező automatikusan előrelép. Ebből adódóan a magasabb sorszám sem feltétlenül azt jelzi, hogy a jelentkező nem fér bele a felvehető létszámba! Ezért kérjük, hogy a beadott jelentkezéseket azzal az indokkal, hogy túl magas a sorszáma, semmiképpen ne módosítsák!
XIX. Tudományos Diákkonferencia - 2022.
Hagyományok, ízek, régiók - Toldi Miklós tudományos diákkonferencia
Képgalériáért kattintson a képre!
A KMASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 2021/2022-es tanévben tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a „Hagyományok – Ízek – Régiók-program” Országos Tudományos Diákkonferenciát, 2022. április 08-09-én mezőgazdasági és élelmiszeripari iskolák tanulói számára.
Versenydolgozatokat az alábbi témákban várunk:
1. Tájjellegű ételek:
Hagyományőrzés, hagyományok modern formában, hogyan visszük hagyományainkat az európai unióba, elfelejtett ételmegőrzési hagyományok, sütés-főzés a szabadban, élelmiszeripari emlékeink, régi eszközök és mai utódaik, népszokások az élelmiszerkészítésben.
2. Környezetvédelem, élelmiszerbiztonság az élelmiszeriparban:
Élelmiszereink csomagolása a XXI. században, környezetvédelem az élelmiszeriparban, az egészséges táplálkozási igények kielégítése az élelmiszer-előállításban, adalékanyagok az élelmiszeriparban, az élelmiszerek jelölésének jogharmonizációja, tudatformálás az élelmiszeriparban, élelmiszer-előállításunk az EU csatlakozás szemszögéből.
3. Környezetünk élelmiszeripari nevezetességei, épületei, élelmiszert előállító dinasztiák:
Régi élelmiszeripari üzemeink, iskolánk története, élelmiszeripari dinasztiák bemutatása, az agrárium híres szülöttei, élelmiszeripari emlékeink, műemlékeink.
További részletek ide kattintva
Letölthető dokumentumok:
A versenyért felelős vezető: Szendrei Éva igh.
Elérhetőség:
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Tel.: 53/351-922; 30/399-3906
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.